Testing av e.l.f's makeup!

Jeg har desverre ikke hatt tid til å skrive dette innlegget før nå. Jeg ville så gjerne få noen gode bilder av resultatet også, men jeg har ikke det berømte speilreflekskameraet, så det ble ikke akkurat så veldig bra. Men min evaluering skal dere få!

Det jeg mottok i posten var:
Eye shadow brush
Eyeshadow Celebrity
Eyeshadow Wild
Eyeshadow Confident
Minty Lip Gloss Nashville


Eyeshadow brush:
Jeg har ikke prøvd så mange sminkekoster tidligere, men denne er jeg fornøyd med. Den er fin og god å legge øyenskygge med.
Eyeshadow Celebrity:
Fargen er kjempefin. Den er en lys gull-aktig og det er masse glitter. Den passer til alt! Jeg har allerede brukt den flere ganger. Den er superfin. Alle burde ha en slik.
Eyeshadow Confident:
Denne glitrer litt mindre, men er også kjempefin! Fargen er litt lys brun-aktig, med litt lilla i seg kanskje. Denne kan også passe til det meste! Kjempefin.
Eyeshadow Wild:
Denne er brun, og glitrer minst av disse. Denne er ganske mye mørkere enn de andre, men jeg liker den også. Fin brunfarge!


Alle de tre øyenskyggene er mineral-øyenskygger, noe som er et stort pluss. Jeg syns også øyenskyggene varer lenge, og sitter godt. Helt perfekt - rett og slett.


Slik ser fargene ut. Fra høyre: Wild, Celebrity, Confident


Minty LipGloss Nashvivlle: Det første jeg tenke når jeg så denne, var "yes". Jeg har ønsket meg en slik lipgloss som er litt "nude". Fargen er nashville som dere ser, og den er utrolig fin. Passer til absolutt alt. Den lukter mint, noe som også er et kjempepluss. Kjennes jo ut som man har frisk pust lenge med denne ;-) hehe. Utrolig fin farge. Denne burde også alle ha!


Konklusjon:
Jeg må bare si: wow - dette er helt perfekt! Det er billig, det er bra, og det er en kjempefin sminke! Jeg er storfornøyd! Jeg har ingenting negativt å si om noe av det. Jeg syns faktisk alt jeg fikk var veldig, veldig bra. Ingenting å klage på! Det er faktisk så utrolig som det høres ut. En mineral-øyenskygge til 32 kroner? Det er en drøm! Dette er mine ord, det jeg mener, just as you know.

Jeg vil takke til søte Ingrid som sponset meg med disse tingene. Jeg er veldig takknemlig!

Gå inn på denne linke for å se deres flotte utvalg: http://www.eyeslipsface.no/
Dere kan også trykke på elf's logo til høyre på bloggen min der -->

7 kommentarer

Ane Kamilla

18.12.2009 kl.22:15

De øyenskyggene så bra ut! Skal vurderes:p

Gry Elisabeth

19.12.2009 kl.00:27

Øyenskyggene så veldig fine ut! Akkurat slike farger jeg liker, siden de passer til de fleste, og øyefargen kommer frem med slike farger :)

tonjensin

19.12.2009 kl.15:59

Bra vurderinger :)

Gry Elisabeth

19.12.2009 kl.23:43

sv: Øyenvippene mine? Nei vet ikke jeg! Bruker vippetang og define a lash ;p

Tina Cicilie

26.12.2009 kl.01:11

Takk skal du ha! :)

Marit

26.12.2009 kl.01:13

Tina Cicilie: Bare hyggelig det vettu !

Marit

26.12.2009 kl.02:00

Ane Kamilla: Ja, jeg liker de veldig godt. Jeg anbefaler de hvertfall.

Gry Elisabeth: Ja, jeg syns fargene på de øyenskyggene var veldig fine. De passer absolutt til det meste ja, noe som er veldig kjekt. Og neidu, jeg tror ikke på deg med at du kun bruker vippetang og define a lash. Hehe, neida. Men du er hvertfall veldig heldig der. De ser alltid perfekte ut !

Tonjesin: Tusen takk for det !

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

27, Oslo

Kontakt: maritbe.blogg@hotmail.com

FollowMatbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits