Anbefaling: "Vindens skygge"

Denne boka lånte jeg av min kjære roomie, og det er jeg glad for at jeg gjorde. Denne boka handler om en ung gutt som en dag får være med på den hemmelige jobben til faren sin. Det er et bibliotek der gamle bøker folk ikke vet finnes lenger er kommet. Når et nytt medlem får komme å besøke dette stedet, får de ta med seg en bok som de adopterer.

Denne gutten får velge en bok, og boken faller på "Vindens skygge". Det viser seg slik at det finnes kun et eksemplar av forfatterenes bøker igjen, og det er den gutten har valgt. Gutten blir så nysgjerrig på hvem forfatteren er, så han vil vite alt om han. Han spør og graver i fortiden, noe som skal vise seg å ikke være så lett. Men.. Han finner det ut til slutt. Og når han finner det ut, skjer det mye action. Det er visst ikke meningen at noen skal vite om dette...

Kjempespennende og en fin bok! Jeg leste ut boka på kort tid. Anbefales!

2 kommentarer

Julie JJ

20.10.2011 kl.20:56

Kunne bare ønsket jeg hadde tålmodighet til å lese bøker :(

Marit

27.10.2011 kl.20:46

Julie i England: Det er bare å sette seg ned med det. Men det er viktig å finne en bok en har LYST til å lese, ellers "gidder" man ikke. Hehe. Du må bare finne den riktige boka for deg, så går det nok fint ;-) Det er så deilig og avslappende å lese bøker ;-)

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

27, Oslo

Kontakt: maritbe.blogg@hotmail.com

FollowMatbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits