Omtale: Colgate ProClinical A1500 (elektrisk tannbørste)

 Colgate ProClinical A1500

Jeg var så heldig å få prøve denne elektriske tannbørsten fra Colgate. Siden jeg er tannpleier, så har vi fått sponset en del produkter fra før, deriblant flere elektriske tannbørster. 

Ved første øyekast var jeg veldig fornøyd og gledet meg veldig til å prøve. Jeg bruker Oral-B sin elektriske tannbørste fra før (Oral-B Triumph 5000), så jeg har sammenliknet denne fra Colgate med den.
 

Tannbørstens egenskaper er:

- Intelligente sensorer (den har innebygde sensorer som tilpasser den elektriske tannbørstens hastighet avhengig av hvordan den plasseres i munnen)

- Automatisk tilpasning (en teknologi som automatisk tilpasser hastigheten og rengjøringsfunksjonene på den elektrisk tannbørstens hode ved hjelp av intelligente sensorer)

- Led display (gir oss muligheten til å se hvilken innstilling den elektrisk tannbørsten har - vises også når børsten holdes i en vinkel på 45 grader)

- Manuelt valg av innstilling (gir oss muligheten til å manuelt endre tannbørstehodets hastighet og børstefunksjon)

- Rengjøring med soniske bølger (gir en optimal rengjøring av tenner og tannkjøtt - sammenliknet med vanlig tannbørste)

- 5 ganger mer reduksjon av plakk (sammenliknet med vanlig tannbørste)

- Polerer (fjerner misfarging fra tennene)

- Renser mellom tennene (det unike tannbørstehode rengjør godt mellom tennene)

- Timer for 2 minutter (slår seg av etter en har børstet i 2 minutter)

- 30 sekunders varsel (stopper opp hvert 30. sekund for å angi når tannbørsten må flyttes til en annen kvadrant i munnen)

- Reiseveske (gjør det enkelt å ta med seg tannbørsten)
 

Min konklusjon:

Jeg har prøvd denne i noen uker nå, så jeg føler jeg har fått testet den nok til å omtale den. Jeg trodde ikke det skulle bli så stor overgang fra en elektrisk tannbørste til en annen - men der tok jeg feil. Det tar ofte litt tid før man venner seg til en elektrisk tannbørste, siden den bråker og vibrerer. Men dette går som regel over etterhvert. Så tålmodighet er en viktig faktor her. 

Jeg syns denne var svært annerledes enn den jeg brukte fra før (Oral-B sin). Den fra Oral-B er regelmessig i vibreringen, altså den vibrerer likt hele veien. Mens denne fra Colgate endrer vibrasjon hele tiden (i forhold til hvordan du holder den). Dette likte jeg dessverre svært dårlig. Jeg syns den rett og slett var for voldsom. Jeg klarte nesten ikke å holde tannbørsten, fordi det "kilte" og var ubehagelig å holde den. Og enda verre var den når jeg hadde den i munnen - jeg klarte ikke holde den på tennene over lengre tid, siden jeg syns det iste i tennene og var svært ubehagelig. Jeg tenkte at dette kom til å gå over etterhvert som jeg ble vant med den, men det gjorde det dessverre ikke. I tillegg skal den si ifra etter 30 sekunder for å bytte kvadrant, men dette merket jeg ikke, siden den vibrerte så voldsomt.

Fordelen med denne fremfor Oral-B sin er at den er mindre, så det er lettere å holde i den i hånda. Jeg vet folk syns Oral-B sin er litt for stor. Men denne er super i størrelsen.

Reiseveska som følger med er også veldig smart. Det er lett å ta den med seg hvis man skal på tur. 

Det at den fjerner mer plakk (bakteriebelegg) er jeg helt sikker på. Etter jeg begynte med elektrisk tannbørste, så merker jeg STOR forskjell. En vanlig tannbørste får aldri rengjort like godt som det en elektrisk tannbørste gjør. Det gjelder denne også. Denne rengjør også mellom tennene - noe også andre elektriske tannbørster gjør. 

Siden denne tannbørsten ikke falt i smak hos meg, så fikk pappa den av meg - og han liker den veldig godt. Så det er tydelig at folk er forskjellig. Så det kan godt være at du liker den, selv om jeg ikke gjør det. Enda en fordel med denne er at du får kjøpt den i vanlig butikk, den er altså lettere tilgjengelig.

Generelt er en elektrisk tannbørste et bedre valg enn en vanlig tannbørste uansett.

Jeg mottok også en tannkrem av samme merke - "Colgate max white one". Den likte jeg godt - den er frisk og god. Ulempen med den er at den inneholder små blå "korn" som kan legge seg i tannkjøttslommene når man pusser (noe jeg syns er svært merkelig). Men det går jo fint.

Still gjerne spørsmål om det er noe du lurer på.

Sponset og i samarbeid med LikenShare.

5 kommentarer

ssfg ∞ Siri og Fredrikke

28.06.2013 kl.15:03

stilig! bra omtale.<3

ezel - helene og michelle

28.06.2013 kl.15:04

høres bra ut :-)

MONIK

28.06.2013 kl.20:58

Bra omtale :D

Marit

30.06.2013 kl.17:52

ssfg Siri og Fredrikke: Tusen takk ;-)

Marit

30.06.2013 kl.17:53

MONIK: Tusen takk ;-)

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

27, Oslo

Kontakt: maritbe.blogg@hotmail.com

FollowMatbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits