Omtale: Flux Fresh (fluorskyll)

For noen uker siden var jeg så heldig som fikk tilbud fra Buzzador om en kampanje for å teste ut den nye typen Flux fluorskyll. Dette tilbudet fikk jeg fordi jeg er en Buzzador.

Jeg mottok en stor flaske, i tillegg til mange småflasker som jeg kunne dele ut. Jeg har bare delt ut til foreldrene mine foreløpig, siden jeg ikke er i superform akkurat nå. Den store flaska er veldig kjekk til hjemmebruk - man klemmer bare på flaska til fluorskyllet kommer til toppen, så slipper du, og så er det bare å skylle i vei. Småflaskene er geniale til å ta med seg på ferie (holder til ca. en ukes tur).

 

Flux Fresh sine egenskaper:

- Dobbel effekt: Høyt fluorinnhold (gir sterke tenner) og gir god ånde

- Skal gi deg bedre tannhygiene og bedre selvtillit.

- Kariesforebyggende - styrker tannemaljen (det ytterste laget på tennene)

- Høyt fluorinnhold (0,2 % - samme som Flux Original og Flux Sensitiv)

- De aktive substansene nøytraliserer stoffene som forårsaker dårlig ånde

- Apotekeksklusivt produkt

- Klinisk dokumentert effekt

- God smak av Fresh Mint

- Helt uten parabener og alkohol

 

Min konklusjon:

Jeg har lenge vært fan av Flux. Da vi gikk på tannpleieutdanningen fikk vi mange forskjellige produkter til å teste ut, der Flux var ett av de. Grunnen til at jeg liker Flux så godt er fordi det er det eneste merket som har høyt fluorinnhold (dette gjelder alle Flux fluorskyllene). I tillegg har de frisk smak, noe som er et stort pluss i mine øyne. Forskjellen på denne og på den Originale er at denne også skal hjelpe mot dårlig ånde. Dette har jeg ingen problemer med selv, men jeg merker den frisker opp veldig. Etter man har skylt med denne kan man få en litt tørr følelse i munnen, noe jeg også har opplevd med andre produkter for dårlig ånde (bl.a. SB12). Jeg tror jeg liker smaken på denne litt bedre enn den Originale, siden jeg syns den kan virke noe kunstig i smaken. Flux Sensitive har jeg ikke prøvd, så den kan jeg ikke si noe om. Jeg er fornøyd med denne, så jeg kommer helt klart til å fortsette å bruke denne.

Flux Fresh vil jeg anbefale til deg som har problemer med dårlig ånde og/eller som har behov for ekstra fluor av diverse årsaker (f.eks folk med begynnende hull, ising i tennene, mineraliseringsforstyrrelser eller for deg som bleker tennene etc). Jeg anbefaler at man skyller munnen rett før man legger seg, slik at fluorskyllet får virke i løpet av natten.

Still gjerne spørsmål om det er noe du lurer på.

I samarbeid med Buzzador

4 kommentarer

kristinerosok

02.07.2013 kl.21:25

Så fint innlegg :)

Marit

02.07.2013 kl.21:26

kristinerosok: Tusen takk for det ;-)

Camari

02.07.2013 kl.22:36

bra vurdering:)

Marit

03.07.2013 kl.12:09

Camari: Tusen takk ;-)

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

27, Oslo

Kontakt: maritbe.blogg@hotmail.com

FollowMatbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits