Glutenfri og sukkerfri eplekake

Dette er en eplekake som lages og er ferdig i løpet av 30 minutter. Utrolig enkelt og greit :-)

 

Oppskrift:

125 gram glutenfritt mel (jeg brukte toro fin kakemiks)
125 gram meierismør (mykt)
63 gram tagatesse (søtning)
1 ts bakepulver
2 egg
Litt kokossukker (eller annen søtning, som tagatesse)
Litt kanel
2 stk epler

 

Slik gjør du:

- Kutt smøret i terninger og ha oppi bakebollen
- Ha oppi mel, bakepulver og tagatesse
- Bland dette sammen (enten med hendene eller i en bakemaskin)
- Ha oppi eggene og rør sammen
- Ha deigen oppi en kakeform
- Kutt opp eplene i båter (fjern skallet)
- Legg eplebåtene i kakedeigen og dryss litt kokossukker og kanel over
- Stekes i ca 15-20 minutter på 200 grader (stek gjerne litt for lite enn litt for mye, da den fort kan bli litt tørr)

 

2 kommentarer

Oda Halvorsen

28.10.2015 kl.16:25

Den så veldig god ut! Må prøves :-)

Marit

25.11.2015 kl.20:03

Oda Halvorsen: Tusen takk :-) Ja, det anbefales :-) Superenkel å lage :-)

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

27, Oslo

Kontakt: maritbe.blogg@hotmail.com

FollowMatbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits