Omtaler av Lucrece produkter

For en stund siden var jeg så heldig å få tilsendt noen produkter fra merket "Lucrece". Nå har jeg endelig fått testet de godt nok til å skrive en god omtale av de.

Litt om Lucrece:
- Høy kvalitet
- Naturlige ingredienser
- Ingen parabener
- Ingen animalske ingredienser
- Høyteknologiske ingredienser (vitenskapelig dokumentert)
- Miljøvennlig pakning (resirkulerbar eller biologisk nedbrytbare)
- Høyeste standard for hudpleieprodukter

"LPAR Profesjonelle hudpleie er et vitenskapelig testet hudpleieprogram som gjennom dedikert forskning og utvikling setter samme produkter som inneholder de mest avanserte og effektive ingrediensene på markedet."

Lucrece fåes kjøpt på deres nettside: http://lucrece.no og i andre høykvalitets hudpleieavdelinger, spa og parfymerier.

 

Produktene jeg var så heldig å prøve var:
- Hydration Serum med Peptider
-Collagen Copper Activating Complex
- Regenerative Moisture Cream 
- Lip Plumping Revitalizer

Dersom du vil lese mer om produktene kan du lese mitt forrige innlegg HER. 

Min hudtype: Jeg har normal til sensitiv hud, men alle produktene jeg har fått teste passer til alle hudtyper. Jeg har hatt problemer med dehydrert hud i det siste, og jeg har ikke funnet noe som har hjulpet (ikke fuktighetsmasker engang). MEN, etter jeg begynte å bruke disse produktene, så kom huden min endelig tilbake til seg selv. Så jeg er helt sikker på at disse produktene hjalp meg med det- jeg vet ikke eksakt hvilke produkter som gjorde det, men jeg tror det kan være kombinasjonen av alle.

 

Min omtale om produktene:

Hydration Serum med Peptider (for alle hudtyper)

Dette serumet skal gi mye fukt som gir en frisk og sunn hud. Det syns jeg absolutt den gjør. Den er utrolig behagelig og deilig på huden. Konsistensen er lett og god, og er på ingen måte klissete eller ubehagelig. Den trekker utrolig raskt inn i huden- jeg har ikke prøvd noen annet serum som trekkes så raskt inn som dette. Jeg bruker den på morgen og kvelden. Ofte har jeg ikke brukt serum på morgenene, fordi jeg syns det tar så lang tid før det trekker inn, men denne trekkes inn med en gang. Så det er med andre ord ingen problem å legge på dagkrem og sminke rett etterpå. Huden føles myk og god, og den holder absolutt det den lover. Du kan lese mer om produktet HER.

Collagen Copper Activating Complex (normal til moden hud)

Denne skal redusere tegn til aldring ved å gi naturlig glød og smidighet. Jeg syns det er vanskelig å vite om den reduserer tegn til aldring, men en forskjell, det gjør den. Det er uansett ikke dumt å bruke produkter som skal redusere aldring i min alder- all forebygging er god forebygging. Med en gang man legger den på, kan man kjenne forsiktig at den jobber på huden (ikke ubeahgelig i det hele tatt), men det går raskt over. Jeg har kun brukt denne på kvelden flere ganger i uka siden jeg har sensitiv hud (er litt redd for å overdrive med produkter med eksfolierende effekt), men jeg tror ikke det hadde vært noe problem å brukt den om morgenen også. Jeg har ikke reagert på denne. Etter å ha hatt på denne på kvelden, så syns jeg jeg våkner med en freshere og finere hud. Du kan lese mer om produktet HER

Regenerative Moisture Cream (normal til moden hud)

 Denne fuktighetskremen skal styrke huden, beskytte mot UV-stress og bekjempe solskadet hud. Jeg har ikke så store problemer på huden min i forhold til dette, så jeg kan ikke si at det har hjulpet på akkurat det. Jeg har ikke prøvd serien på sommeren, men kommer selvfølgelig til å prøve det nå til sommeren. Denne fuktighetskremen har en veldig deilig konsistens som føles veldig god på huden. Jeg syns den gir fukt, og i kombinasjonen med den over, er den super som en god natt-rutine. Den er veldig drøy i bruk, man trenger kun en perlestor mengde til hele ansiktet. Du kan lese mer om produktet HER.

Lip Plumping Revitalizer

Dette er et leppeprodukt som skal gi volum og fuktighet til leppene- og det syns jeg absolutt den gjør. Med en gang man påfører den, så kjenner man at den begynner å jobbe - litt kjølende og bittelitt prikkende effekt. Jeg var redd den skulle være ubehagelig, slik som lip-plumpere ofte er, men det kan jeg love deg at den ikke er. Leppene blir veldig godt fuktet, gir en fin farge på leppene (selv om den er blank) og leppene føles litt større. Den er veldig drøy i bruk - her får du mye for pengene. Du kan lese mer om produktet HER

 

//Produktene er sponset, men jeg får ikke betalt for å skrive om de

Én kommentar

Maria K

19.01.2016 kl.21:05

Spennende produkter, aldri hørt om merket. Er alltid på jakt etter noe som kan funke på huden min så gøy å lese om noe nytt :)

Marit

06.02.2016 kl.17:58

Maria K: Nei, jeg hadde ikke hørt om det selv faktisk. Men veldig fine produkter :-)

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

28, Oslo

Kontakt: maritbe.blogg@hotmail.com

FollowMatbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits