Verdens flinkeste hudpleier!

For noen måneder siden var jeg hos Lynda WesthoffKilden Helse for første gang.

Lynda har lenge jobbet som hud- og kroppsterapeut og makeupartist. Hun har også videreutdannet seg til naturmedisinsk hudpleier. Jeg syns Lynda er helt unik på det hun driver med- hun gjør virkelig alt hun kan for at du skal ha det så godt som mulig hos henne. Det er uten tvil det stedet jeg føler meg mest rolig og avslappet. Når jeg er ferdig derfra, kommer jeg alltid ut med en helt ro og ny energi. Hun er vanvittig kunnskapsrik, god og herlig. Man blir glad bare av å se henne. 

Jeg ønsker meg alltid glødende hud, og det får jeg alltid når jeg har vært hos Lynda. På bildet under har jeg null sminke og har akkurat vært hos henne- jeg føler meg sjelden bra uten sminke, men etter jeg har vært hos henne, har jeg ingen problemer med å gå uten. Huden føles skikkelig ren, rolig, frisk og "ny" med masse glød. Jeg ser veldig godt resultater etter jeg har vært hos henne (det er faktisk ikke ofte jeg ser forskjell ellers).

Lynda har mange forskjellige behandlinger, både for ansikt, kropp, makeup, vipper og bryn - alt man trenger med andre ord. Hun bruker kun produkter fra ISUN, som er 100 % økologisk med kun naturlige, viltvoksende, kaldpressende/rå planteingredienser- så her får du virkelig høy kvalitet. ISUN inneholder ingen kjemiske, kunstige eller syntetiske konserveringsmidler, og er ikke testet på dyr.

Alle ansiktsbehandlinger inkluderer hudanalyse, beroligende nakke-, skulder- og hodemassasje, eksfoliering under damp (tilsatt blomster-essenser), forming av bryn, ansiktsmaske og en deilig håndmassasje - så her får du virkelig mye for pengene.


Les mer på siden hennes HER.

Sjekk ut instagram-profilene hennes:
@LyndaWesthoff
@KildenHelse

Og facebook-sidene hennes:
Kilden - helse
Lynda W - Hud, Make-up & Velvære


 

Én kommentar

Sarah

21.02.2016 kl.13:34

Najs att hon är så bra :)

Marit

21.02.2016 kl.21:29

Sarah: Ja, hun er helt fantastisk :-)

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

28, Oslo

Kontakt: maritbe.blogg@hotmail.com

FollowMatbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits