juni 2012

Glutenfritt: Spise ute og anbefalinger

Jeg fikk en forespørsel om å skrive litt om hva jeg gjør når jeg er ute med venner og skal spise osv. - så det gjør jeg mer enn gjerne. Jeg vil veldig gjerne hjelpe til så mye jeg kan. Så dersom de...

FERDIGUTDANNET!

Igår hadde jeg min aller siste eksamen. Tre år er gått, og bachelorgraden er fullført - nå er jeg TANNPLEIER! Helt fantastisk og uvirkelig. Nå har jeg en uke igjen i vakre Bergen, så det skal nyt...

Prego café & restaurant

I Bergen, på danmarksplass. Er kjent for å ha mingleretter (litt tapas-lignende). Gode rabatter for studenter: 15 % på lunsj, 20 % på middag. Anbefales!

Marit & Renates kyllingspyd med diverse

Kyllingspyd med kylling, mango, paprika, champingong, løk med diverse krydder (hvitløk, chili, paprika, havsalt, pepper)Kyllingspyd med potetbåter, hjemmelaget aioli og dressing.Jordbær til dessert...

Gourmet Jelly Beans

Jeg var vel sikkert en av få som aldri hadde smakt Jelly beans før, men det endret seg da jeg fikk tilsendt disse fra LikenShare. De er 100 % naturlige - uten kunstige farger, gluten, gelatin, GMO...

Anbefaling: Ole Henriksen "Feel the difference mask"

Denne er utrolig god. Den er kald når den smøres på, og er avkjølende på huden. Når den fjernes, er en også litt kald i huden - utrolig god følelse. Navnet på masken passer godt - det føles anne...

Marit & Renates tapasaften

Renate og jeg blir alltid SÅÅÅ fornøyd med maten vi lager. Resten av kvelden satt vi sjokkerte og fornøyde etter et supergodt måltid, hehe. Alt er ikke lavkarbo (f.eks potetene), men alt med måte...

Dagens frokost

Hjemmelaget müsli med blåbær og soyamelk
Marit

Marit

27, Oslo

Kontakt: maritbe.blogg@hotmail.com

FollowMatbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits